SNACKPOINT KOLK

SNACKPOINT KOLK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpoint Kolk. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 19:16 Het eten was lauw en ik kreeg minder dan dat ik had besteld
19 jun 2022 om 21:15 De saus had gelekt, smeerboel, en het eten was koud, de gehaktbal was bijna helemaal koud. Jammer.
18 jun 2022 om 21:30 Kwam netjes op tijd, eten goed warm. Tasje was kapotgescheurd door het blikje drinken, maar dat heeft niet gedeerd.
16 jun 2022 om 21:01 Patatjes lekker. Snacks Veelste vet. Alsof het vet te lang in de pan zit. Snacks zijn ook erg bruin.
25 mei 2022 om 20:58 Matig warm & duurde langer dan aangegeven. Raspatat te doorbakken, snacks prima.
25 mei 2022 om 20:13 Anderhalf uur moeten wachten op t eten,dan bel je en zeggen ze ja t is druk,op de achtergrond hoorde ik iemand zeggen er zijn geen bezorgers,bel de klanten dan dat t langer kan duren!Daarnaast was de bestelling incompleet, miste de beker speciaalsa
22 mei 2022 om 17:41 Wat was dat goor zeg zelfs me hond lust het geen eens en die eet bijna alles Neem niet de kapsalon!!!
20 mei 2022 om 23:07 1,5 uur gewacht en eten was niet meer warm. Vond het erg slecht
20 mei 2022 om 20:35 Een "groot" bakje patat wordt maar voor de helft gevuld waardoor er net zoveel patat in zit als in een kleine. De sat├ęsaus en mayonaise werden apart geleverd inplaats van een bakje oorlog saus. Er zit een vettige nasmaak aan de patat
20 mei 2022 om 19:15 Nooit bezorgd 2 keer gebeld en is opnieuw bestelling geplaatst (nog in afwachting of die wordt bezorgd)
15 mei 2022 om 23:42 Het eten was een half uur te vroeg. Ik was gelukkig iets eerder dan gepland thuis. Het eten was erg lekker! De vegakroket was helaas koud.
12 mei 2022 om 10:08 Rasppatat was hard, bijna zwart en smaakte naar frituurolie. Helaas niet eetbaar en weggegooid. Bakje saus oorlog, hele dikke klodder mayo, druppel satesaus.